torsdag 5. mars 2009

Scrappebesøk, hjemmeeksamen, og bursdag!

Siden sist har jeg hatt nok å henge fingrene i. Jeg har hatt noen gode venner på besøk og scrappet en hel helg, jeg har blitt 26 år (og skal hente bursdagsgave fra papirloftet på posten i morgen), jeg har skrevet to hjemmeeksamener og på lørdag farter jeg til andre kanten av landet sammen med ungene på en etterlengtet vinterferie.

Har laget mye siden sist, så her kommer et utvalg. (Noen har bilder av andres unger så de legger jeg ikke ut på nett)



Denne første her syns jeg har et så herlig bilde. Tiril ser ekstremt fornøyd ut der hun sitter, og sjåføren er temmelig kry over å få ha passasjer. Denne ble laget til en c&s utfordring jeg fikk av Aquarell.

Neste er også en enkel LO uten for mye dill. Viljar har et stort behov for å gjøre seg til foran kamera og her lot jeg han styre på mens jeg knipset.

Denne ble laget til den siste oppgaven i Mesterscrappen. Jeg skulle ikke bruke blomster, blonder eller bling, det skulle være med to bilder, og minst 50 ord tekst. Jeg intervjuet Tiril om diverse ting og skrev intervjuet på LOen.

En tilsvarende LO av Viljar. Han svarte på stort sett samme spørsmål som Tiril. Oppsettet jeg brukte på den forrige likte jeg godt, så derfor lagde jeg liksågodt denne etter samme plan. Digger salamanderen, som er dynket i glimmermist.
Denne LOen er en scraplift av mad sin "Mine minner er mange"

Denne var med i mesterscrappen en uke og dro inn den beste plasseringen i konkurransen for min del, andreplass!